Direct naar de inhoud van deze pagina

Hoe werkt het?

Iedereen kan wel eens een handje extra gebruiken. Een klusje in huis of tuin, een knoop aan een jasje zetten, kliko voor een buurvrouw aan de straat zetten of sportief bezig zijn met een maatje. Eenmalig of voor langere tijd, vrijwillig, alles kan en mag! Veel vrijwilligers en organisaties kunnen én willen jou graag van dienst zijn.

Op Vughtvoorelkaar.nl zie je in een oogopslag wie hulp zoekt en voor wie je iets kunt betekenen. Eenvoudig, gemakkelijk en bovendien gratis.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Vughtvoorelkaar.nl meld je jezelf eerst aan. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Vughtvoorelkaar.nl. Het kost slechts een minuut van jouw tijd. Je kunt daarna een vraag en/of aanbod vinden op 2 manieren:

1. Plaats een vraag en/of aanbod.Door het slimme e-matchingssysteem van Vughtvoorelkaar.nl worden vrijwilligers en organisaties in jouw buurt automatisch van jouw vraag op de hoogte gesteld. Zij nemen vervolgens bij interesse contact met jou op.

2. Reageer op het aanbod en/of de vraag van vrijwilligers en organisaties. Er zijn al veel mensen en organisaties die hun diensten hebben aangeboden en wachten op een vraag in hun buurt. Spreekt de vrijwilliger of organisatie jou aan? Neem dan contact met hen op!

Vraag en/of aanbod gevonden?
Vughtvoorelkaar.nl zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt. Tip van Vughtvoorelkaar.nl: een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdek je of het klikt en kun je elkaars wensen en behoeften bespreken.

Vragen?

Wil je eerst nog iets meer weten? Bekijk dan de Veelgestelde Vragen. Uiteraard staan wij ook altijd voor je klaar bij vragen, neem hier contact met ons op.