Vrijwilligerswerk in gemeente Vught

 • Profielfoto van Kitty

  Hand en nagel verzorging

  Geplaatst door Kitty
  Je voelt je zelf pas echt een dame als je haar goed zit en je nagels er mooi verzorgt eruit zien: geknipt, gevijld en gelakt...... Dat willen veel bewoners van Boswijk graag. Wil jij ons helpen bij d... Lees meer
 • Profielfoto van Kitty

  Nederland in Beweging

  Geplaatst door Kitty
  Nederland in Beweging, iedereen kent vast het TV programma, binnen Boswijk doen we dat ook,maar dan live met een echte gym juf. Zij kan echter wel wat ondersteuning gebruiken om bewoners te motiveren ... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende hulpvragen!

  Registreren
 • Profielfoto van Kitty

  Duofietsen

  Geplaatst door Kitty
  Duofietsen, is zo fijn als alleen fietsen niet meer lukt. Wil jij graag wekelijks een bewoner dit pleziertje gunnen, dan komen we graag met je in contact. Nu ivm corona moet er wel worden gefietst met... Lees meer
 • Profielfoto van Patricia

  Assistenten restaurant

  Geplaatst door Patricia namens Reinier van Arkel
  Binnenkort zal het restaurant voor bewoners van Magnolia op het zorgpark Voorburg in Vught waarschijnlijk weer volledig openen. Er is een gemoedelijke sfeer, mensen hoeven niet meer op hun kamer of de... Lees meer
 • Profielfoto van Kitty

  Ommetje

  Geplaatst door Kitty
  Omdat bewoners de laatste (corona) periode veel binnen hebben gezeten zoeken we veel vrijwilligers die regelmatig met bewoners een ommetje willen maken. Wandelend of op onze duofiets. Beschikbaarheid:... Lees meer
 • Profielfoto van Astrid

  Chauffeurs seniorenbus

  Geplaatst door Astrid namens Seniorenbus Vught
  Zonder vrijwilligers geen SeniorenBus Vught. We draaien nu al 5 jaar geheel op zo’n 75 vrijwilligers. Die zetten zich met hart en ziel in voor de 55+ inwoners van de gemeente Vught. We zijn op zoe... Lees meer
 • Profielfoto van Welzijn

  Hulp bij iPad café gezocht

  Geplaatst door Welzijn namens Welzijn Vught
  Iedere tweede dinsdag van de maand wordt er in de middag een iPad café gehouden. Hier komen mensen die al wel iets kunnen met de iPad of tablet, maar graag ook wat meer willen leren. Wat verwachten... Lees meer
 • Profielfoto van Anja

  Wil jij misschien met Peter zo af en toe een uitstapje maken? nr 19-028

  Geplaatst door Anja namens Cello
  Zo af en toe een uitstapje maken naar b.v. madurodam, een rondvaart of het klokkenmuseum dat is wat ik, Peter van 60 jaar, graag zou willen. Ik heb een licht verstandelijke beperking, en werk door d... Lees meer
 • Profielfoto van Marlies

  Wandelmaatje gezocht, eigen hond is welkom

  Geplaatst door Marlies namens Robert Coppes Stichting
  Man (50 jaar) met een visuele beperking zoekt een wandelmaatje. Hij loopt dagelijks met zijn (huidige) geleidehond maar zou het erg fijn vinden om in een andere omgeving te kunnen wandelen. Op dit mom... Lees meer
 • Profielfoto van Will

  Kun jij Rikken , dan zoeken wij jou!

  Geplaatst door Will namens Vivent
  Wij, dagbesteding Vught, zijn op zoek naar een paar extra handjes om te helpen bij Rikken op Maandag, onze doelgroep de ouder wordende mens, met en zonder geheugen problemen. Heb je tijd en lijkt h... Lees meer