Vrijwilligerswerk in gemeente Vught

 • Profielfoto van Haico

  Vervoer

  Geplaatst door Haico
  Hallo allemaal, Om het jaar is het noodzakelijk dat ik een fundusfoto moet laten maken en daardoor niet in staat ben om terug te rijden. Ik zoek iemand die mij dan op en neer kan brengen. De afsp... Lees meer
 • Profielfoto van Will

  Vivent Dagbesteding Vught zoekt vrijwilligers

  Geplaatst door Will namens Vivent
  Dagbesteding Vught is op zoek naar vrijwilligers om te ondersteunen bij ons dagprogramma, samen met u kijken wij naar wat u leuk vindt en zoeken wij naar een passende activiteit waarbij u als vrijwill... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende hulpvragen!

  Registreren
 • Profielfoto van Will

  Gezelschap gezocht voor dagbesteding Vught

  Geplaatst door Will namens Vivent
  Wij, dagbesteding Vught, zijn op zoek naar een paar extra handjes om te helpen bij activiteiten,zoals kaarten, spelletjes, werken met de Ipad, zingen en vooral gezelschap voor onze deelnemers, onze do... Lees meer
 • Profielfoto van Will

  Dagbesteding Vught zoekt vrijwilligers.

  Geplaatst door Will namens Vivent
  Dagbesteding Vught op de Repelweg 8 in Vught ! Wij zijn open van Maandag tot en met Vrijdag van 10 uur tot 16 uur. Dit is dagbesteding waarbij bewegen centraal staat, onze doelgroep is de ouder wo... Lees meer
 • Profielfoto van Will

  Muzikaal talent gezocht voor Dagbesteding Vught

  Geplaatst door Will namens Vivent
  Wij zijn dagbesteding, Vught op de Repelweg 8 in Vught ! Wij zijn open van Maandag tot en met Vrijdag van 10 uur tot 16 uur. Dit is dagbesteding waarbij bewegen centraal staat, onze doelgroep is de... Lees meer
 • Profielfoto van Will

  Hulp bij bewegen/gym.

  Geplaatst door Will namens Vivent
  Wij zijn Vivent dagbesteding Vught , Repelweg 8 Vught ,onze doelgroep zijn ouderen met geheugenproblemen, Niet aangeboren hersenletsel en lichamelijke beperkingen , op dit moment zijn wij op zoek na... Lees meer
 • Profielfoto van Will

  Wandel maatje Dagbesteding Vught

  Geplaatst door Will namens Vivent
  Wij zijn dagbesteding Vught op de Repelweg 8 in Vught ! Wij zijn open van Maandag tot en met Vrijdag van 10 uur tot 16 uur. Dit is dagbesteding waarbij bewegen centraal staat, onze doelgroep is de ... Lees meer
 • Profielfoto van Will

  Hulp bereiden soep

  Geplaatst door Will namens Vivent
  Wij zijn dagbesteding Vught in Vught ! Wij zijn open van Maandag tot en met Vrijdag van 10 uur tot 16 uur. Dit is dagbesteding waarbij bewegen centraal staat, onze doelgroep is de ouder wordende me... Lees meer
 • Profielfoto van Inge

  Sportmaatje

  Geplaatst door Inge namens Cello
  Jan 71 jaar zoekt een sportmaatje die 1x per week samen met hem wil gaan sporten bij Fysiofit. Jan kan zelfstandig naar fysiofit komen, het is vooral het samen sporten, hem aansporen tot het doen van ... Lees meer
 • Profielfoto van Patricia

  Buschauffeur/ -chauffeuse of duo

  Geplaatst door Patricia namens Reinier van Arkel
  Op het zorgpark Voorburg in Vught rijdt een elektrisch busje dat bewoners van A naar B en retour brengt. Het is een service waar veel bewoners dankbaar gebruik van maken. We zouden het team graag uitb... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13