Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers verzekerd

Gemeente Vught heeft voor alle vrijwilligersorganisaties en hun vrijwilligers een collectieve vrijwilligersverzekering afgesloten. Dit geldt ook voor organisaties die zowel met vrijwilligers als met beroepskrachten werken, de zogenaamde "mix-organisaties".

Met het afsluiten van een collectieve vrijwilligersverzekering ondervangt een organisatie zoveel mogelijk de risico's die vrijwilligers tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden lopen. De gemeente biedt deze verzekeringen gratis aan (vrijwilligers) organisaties. Voor de vrijwilligersverzekeringen sluit de gemeente Vught aan bij het collectieve Verzekeringenpakket: de Vrijwilligerspolis.

Wil je meer informatie over de collectieve vrijwilligersverzekering, dan kun je kijken op http://vrijwilligersnetnederland.nl/vrijwilligerspolis/


Vragen?

Heb je vragen over deze verzekeringen, neem dan contact op met het Vrijwilligersnet Nederland. Je kunt een e-mail sturen naar info@vrijwilligersnetnederland.nl of bel naar 040 - 219 34 00.

Hoe doe ik mee?

Je doet al mee! De collectieve verzekeringen gelden automatisch voor alle vrijwilligersorganisaties in Vught en hun vrijwilligers. Aanmelding is niet nodig, Je hebt er vanzelf voordeel van!
Vrijwilligersnet Nederland voert de werkzaamheden voor de collectieve verzekeringen uit. Daar moet je dan ook de schade melden. Bij het Vrijwilligersnet Nederland kun je rechtstreeks informatie vragen over de Vrijwilligerspolis en kunnen organisaties zich laten registreren voor deelname aan de collectieve verzekeringen.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vughtvoorelkaar, 073 -656 53 50 of mail naar info@vughtvoorelkaar.nl
Ook kun je een afspraak maken voor een gesprek, het liefst op dinsdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur. (andere opties zijn mogelijk)